ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

انکپسولاسیون(ریزپوشانی) به عنوان یک تکنولوژی برای قرار دادن مواد جامد، مایع و گاز در کپسول های کوچک شناخته می شود. این تکنولوژی با حفاظت مواد در برابر اکسیداسیون در طول مدت تولید و نگهداری، از ایجاد بو و طعم نامطلوبجلوگیری کرده و مانع از دست رفتن ارزش تغذیه ای و متابولیکی آنها میشود. در صنعت غذا این تکنیک تقریبا موارد مصرف زیادی پیدا کرده است.محافطت و نگهداری مواد مغذی و تحویل آنها در عضوهای مورد نظر در بدن عاملی است کهاین روش را پر طرفدار کرده است. در تکنیک انکپسولاسیون از انواع مختلف کربوهیدرات هایی نظیر صمغها (عربی، آکاسیا ،زانتان، آلژینات سدیم، پکتینHPMCو …)، انواع نشاسته، مالتودکسترین ها، شربت جامد ذرت به دلیل دارا بودن تنوع وقیمت ارزان و به علاوه خصوصیاتی نظیر ویسکوزیته پایین در غلظت های بالا و حلالیت مطلوب، به عنوان ماده دیواره یا حامل استفاده می شود. از امولسیفیکاسیون، کواسرواسیون، خشک کردن پاششی، سرد کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دادن به روش یستر سیال و اکستروژن از روشهای کپسوله کردن مواد غذایی می باشند. انکپسولاسیون در صنایع غذایی تکنیکی نسبتا جدیدی است و هدف از آن حفظ ویژگیهای زیستی ترکیب در طول فرآیند تولید و همچنین در زمان نگهداری تلقی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.