جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جنبههای علمی و فنی غنی سازی ماست با آهن :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

غنی سازی مواد غذایی، یکی از مهمترین فرآیندهای بهبود کیفیت و کمیت مواد مغذی موجود در غذاهاست .با توجه به میزان مصرف بالای محصولات لبنی مانند ماست، غنی سازی این محصولات برای کاهش یا جلوگیری از بیماریهای مرتبط با کمبودهای تغذیهایمیتواند موثر باشد. از این رو میتوان از گسترش کمبود ریزمغذیها (ویتامینها و مواد معدنی) در جامعه جلوگیری و حتی آن را حذفکرد. بنابراین در این مقاله در ابتدا تعریفی از غنی سازی و دلایل اصلی انجام این فرآیند ارایه شده و در ادامه ماست غنی شده با آهن مورد بحث و بررسی قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.