جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی (تفکیک) پپتید شیرتخمیری تجاری در طی مدت زمان نگهداری در شرایط یخچالی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه، جداسازی پپتیدهای ایجاد شده توسط باکتری اسید لاکتیک در شیر تخمیری تجاری در طی مدت زمان انبارش درشرایط یخچال می باشد. اندازه و مشخصات پپتیدها، توسط الکترو فورز ژل پلی اکریل آمید و HPLC مورد آنالیز قرار می گیرد. در طولالکترو فورز مشاهده شد که پپتیدهایی که از کازیین و همچنین B–لاکتوگلوبولین آزاد شده بودند، بیشترین آسیب به آنها وارد شدهبود.آنالیز HPLC نیز الگوی اشکال پپتیدها را بگونه ای که در الکترو فورز مشاهده شده بود، تایید کرد.دو ذره با وزن کمتر از ۲ کیلودالتون که آمیینواسیدهای آروماتیک در ساختار آنها بکار رفته بود، جداسازی شدند. که نتایج نشان دهنده وجود ساختارهای پپتیدی است که عملکرد ضد فشار خون دارند.بنابراین حضور اسید آمینه های آروماتیک در شکاف پپتیدی، باعث افزایش احتمال یافتن هایی با اینقبیل اثراتی درشیر تخمیرشده تجاری نگهداری شده در شرایط یخچال میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.