مقاله ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط) :

مقاله ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در تاریخ از صفحه ۷۳ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: ناصرالدین شاه و امیرکبیر (تحلیل روان شناختی یک ارتباط)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امیرکبیر
مقاله ناصرالدین شاه
مقاله ارتباط شاه و وزیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ناصرالدین شاه تقریبا در سنین نوجوانی به سلطنت رسید، این زمینه به علاوه عوامل دیگری نظیر محرومیت های عاطفی و تربیتی از جانب پدر، و کمرویی و گوشه گیری در کودکی و نوجوانی، در وی زمینه ای سرشتی و اکتسابی در استعداد وابستگی به مرجعی مقتدر و پدرگونه آفریده بود. میرزاتقی خان این چنین فردی بود، او در جای پدر همه کمبودها را برای شاه جوان پر کرد و به وی همه آموزش های لازم را برای تمرین و ممارست در استقلال رأی و رفتار، آموخت و تلقین کرد. امیر در این راه، پیشرفت در القائات ملی و اصلاحی خود را دنبال می کرد، اما خواسته یا ناخواسته خود و ایران را در دام دست پرورده آموزش های خویش انداخت، برکنار شد و سپس به قتل رسید؛ و ده ها سال بعد خود، شاهی مستقل از عواملِ قدرت درباری داخلی، و البته مستبد و ترسنده و ملاحظه کار نسبت به سیاست خارجی بر جای گذارد. تحلیل روان شناختی فراشد تکوینی ارتباط شاه و امیر که حاکی از نیاز متقابل در پیشبرد خواسته ها نیز هست، و جدای از روابط سلطنت و صدارت، روابط عاطفی و تربیتی فرزند-پدری و روابط آموزشی شاگرد-معلمی را هم در برمی گیرد، مدار بررسی اجمالی این مقاله است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.