تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید کیک فراسودمند با استفاده از آرد عدس و سوربیتول :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در این پژوهش تاثیر آرد عدس در ۴ سطح (صفر، ۵ ، ۱۰ و ۱۵ درصد) به عنوان جایگزین بخشی از آرد گندم و سوربیتول در دو سطح (صفر و ۴۰ درصد) به عنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی در طول نگهداری مورد بررسیقرار گرفت.نتایج تجزیه ماری نشان داد که با افزودن آرد عدس دانسیته خمیر نسبت به نمونه شاهد به طور معنیداری افزایش یافت(۰۱/۰ <p (اما سوربیتول تاثیری معنیداری بر میزان دانسیته نداشت. با افزایش آرد عدس، مقدار خاکستر محلول و نامحلول و درصد پروتیین به طور معنیداری افزایش یافت (۰۵/۰ P .(اما افزودن سوربیتول تاثیر معنیداری بر خاکستر و پروتیین نمونهها نداشت(۰۵/۰> p .(در طول نگهداری، در تمام نمونهها مقدار رطوبت تا روز هفتم نگهداری بطور معنیداری کاهش پیدا کرد که این کاهش درنمونههای حاوی سوربیتول کمتر بود. همچنین افزودن آرد عدس تاثیر معنیداری بر مقدار قند کل و حجم نمونهها نداشت. در حالیکه با افزودن ۴۰ درصد سوربیتول به جای شکر میزان قند کل و حجم کیک به طور معنیداری کاهش یافت (۰۵/۰ p .(
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.