تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در ۵ نوع بستهبندی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در ۵ نوع بستهبندی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در ۵ نوع بستهبندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در ۵ نوع بستهبندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در ۵ نوع بستهبندی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ارتباط نزدیک و مستمری بین مصرف فرآوردههای شیری و سطح سلامتی افراد جامعه وجود دارد. بستنیخشک یکی از فرآوردههای بر پایه شیر است که بصورت سنتی در شهر تبریز تولید میشود. هدف از پژوهش حاضر بررسی تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگیچربی، حس دهانی و پذیرش کلی بستنیخشک در ۵ نوع بستهبندی بود. بستنیخشک با افزودن شیر، شکر، گلوکز مایع و روغن قنادیتهیه شد و سپس در ۵ نوع (پلیاتیلن تحت خلاء/مقوا، پلیاتیلن تحت اتمسفر معمولی/مقوا، فویل آلومینیوم/مقوا، کاغذ روغنی/مقوا و مقوا) بستهبندی گردید و به مدت ۶۰ روز در دماهای ۱۸-و ۸+ و ۲۸ + درجه سانتیگراد نگهداری شد و ویژگیهای کیفی نمونهها با آزمونهای حسی بررسی شد. با گذشت زمان و افزایش دمای نگهداری، امتیازات مربوط به ویژگیهای رنگ، سطح، سفتی، احساس دهانی، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و پذیرش کلی، کاهش یافت. بستهبندی فویل آلومینیوم/مقوا و بستهبندی پلیاتیلن تحت خلاء/مقوا، از نظر تمامی ویژگیهای حسی، به ترتیب به عنوان مناسبترین و نامناسبترین بستهبندی انتخاب شدند. بستهبندی پلیاتیلن بااتمسفرمعمولی/مقوا ازنظر ویژگیهای حسی در اکثر زمانها و دماها تفاوت معنیداری با بستهبندی فویل آلومینیوم/مقوا نداشتP> 0/05 همچنین نتایج نشان داد، دمای ۱۸ – درجهسانتیگراد به عنوان بهترین دمای نگهداری ازنظر حفظ خواصکیفی بستنی خشک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.