تاثیر نگهداری و بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی دانه انار خشک شده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نگهداری و بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی دانه انار خشک شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نگهداری و بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی دانه انار خشک شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نگهداری و بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی دانه انار خشک شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نگهداری و بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی دانه انار خشک شده :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

فرآوری و نگهداری تاثیر قابل توجهی بر ترکیبات فراسودمند دانه انار دارند. در تحقیق حاضر دانههای انار رقم مصری ترش کازرون تحت تاثیر تابش خورشید قرار گرفتند تا محتوی رطوبت آنها به کمتر از ۱۰ درصد برسد. نمونههای خشک شده (انار دانه) در بستهبندیهایپلیاتیلنی و پلیاستری در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۸۰ روز نگهداری شدند. بر اساس نتایج حاصله، نگهداری سبب تغییرمعنیدار محتوای ترکیبات فنولی، آنتوسیانین کل و شاخصهای رنگ نمونه (*L* ،a* ،b و اختلاف رنگ کلی (E ((شد. میزان تغییر شاخصهای کیفی انار دانه در بستهبندی پلیاستری چندلایه و پلی اتیلن ترفتالات به صورت قابل توجهی کمتر از نمونه کنترل و بستهبندی پلی اتیلنی بود. همچنین با افزایش زمان نگهداری محتوای ترکیبات پلیفنلی، خاصیت ضداکسایشی و شاخصهای رنگ به صورت معنیداری تغییر کردند. متوسط کاهش محتوای ترکیبات فنولی کل و آنتوسیانین کل در نمونههای انار دانه بین ۵/۱۰-۶/۲۵ درصد و ۰/۱۲-۳/۳۶ درصد بود. نوع بستهبندی اثر واضحی بر سرعت تجزیه آنتوسیانینها داشت به طوریکه کاهش محتوای آنتوسیانین در نمونهکنترل و بستهبندی پلیاتیلنی (۸/۲۷ -۳/۳۶ درصد) در مقایسه با بستهبندی پلی استری چند لایه و پلی اتیلن ترفتالات (۱۲ -۱۵ (%بیشتربود. مقدار *L* ،a و *b در نمونههای انار دانه با افزایش زمان نگهداری کاهش یافتندکه این تغییرات در عاملهای رنگ هانترلب بیانگر این است که رنگ انار دانه تیرهتر شده است. همچنین در این مطالعه مشخص شد که مقدار E با افزایش زمان نگهداری افزایش یافته (۵ <E< 6/0 ،(بنابراین تفاوت در رنگ قابل درک بسیار محسوس و مشخص بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.