تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر عصاره مرزنجوش کپسوله شده


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر عصاره مرزنجوش کپسوله شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر عصاره مرزنجوش کپسوله شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر عصاره مرزنجوش کپسوله شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی و شیمیایی پودر عصاره مرزنجوش کپسوله شده :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مرزنجوش یا پونه کوهی گیاهی با ترکیبات پلیفنولی فراوانی است. هدف از این کار تولید پودر مرزنجوش با استفاده از صمغ عربی (GA (به عنوان حامل به منظور بررسی اثر شرایط مختلف خشک کردن بر روی خواص فیزیکی پودر حاصل بود. تحت دمای هوای ورودی(C140 ،C160و C180 (و غلظت حامل (%۱۰% ،۲۰و %۳۰ (مورد آزمایش قرار گرفتند. میزان رطوبت، فعالیت آبی، دانسیته ضربه وتوده، انحلال، جاذب الرطوبگی، زاویه ریپوز، نم پذیری و میزان فنل کل نمونهها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش دمای خشک کردن و غلظت صمغ عربی جریانپذیری افزایش یافت، در حالیکه محتوای رطوبتی، فعالیت آبی، دانسیته توده و دانسیتهضربه کاهش یافت. همچنین جاذبالرطوبگی و انحلال پودرها به شدت تحت تاثیر دمای هوای ورودی و به طور منفی تحت تاثیر غلظتصمغ عربی بود. در نهایت، محتوای فنلی کل پودرها به طور کاهشی تحت تاثیر دمای هوای ورودی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.