تاثیر پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم بر ماندگاری پنیر سفید آب نمکی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم بر ماندگاری پنیر سفید آب نمکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم بر ماندگاری پنیر سفید آب نمکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم بر ماندگاری پنیر سفید آب نمکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم بر ماندگاری پنیر سفید آب نمکی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

پنیر سفید یکی از پنیرهای آب نمکی است که در کشورهای حوزه مدیترانه، ایران و کشورهای حوزه بالکان تولید می شود. یکی از مشکلات پنیر های سفید رشد کپک در سطح آن می باشد. لیزوزیم یک ماده نگهدارنده طبیعی می باشد که تواناییمهار رشد میکروارگانیسمها را دارد. تحقیقات نشان داده است که تثبیت مواد ضد میکروبی بر روی پوششهای خوراکی، میتواند نسبت به حالت آزاد عملکرد بهتری از خود نشان دهد. در این تحقیق تاثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتیینآب پنیر حاوی آنزیم لیزوزیم بر روی خصوصیات میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پنیر سفید آب نمکی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که پوشش خوراکی حاوی لیزوزیم می تواند تا مدت ۴۵ روز از رشد کپک پنی سیلیوم کریزوژنومجلوگیری نماید. شمارش کپک و مخمر در تمامی تیمارهای حاوی لیزوزیم کمتر از ۱۰۵ کلنی بود. این در حالیست که در نمونه شاهد بعد از ۴۵ روز جمعیت کپک و مخمر غیر قابل شمارش گردید. تیمارهای مختلف پوشش تاثیر معناداری بر رویدرصد چربی، pH ،نمک و اسیدیته پنیر نداشت. ولی تاثیر زمان برای پارامترهای ذکر شده معنی دار بود (۰۵/۰ < P.(پوشش بر پایه کنسانتره پروتیین آب پنیر حاوی ماده ضد میکروبی توانست با ممانعت از خروج رطوبت، افت وزنی را به میزان ۶۴ درصد نسبت به نمونه شاهد کاهش دهد. نکته قابل توجه این که پوشش های مختلف تاثیرقابل ملاحظه ای در (۰۵/۰< P (بر روی خواص حسی پنیر سفید شامل بو، مزه، بافت و مقبولیت کلی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.