تاثیر اسانس حاصل از گیاهان داروییFalcaria vulgaris و Salvia mirzayanii بر خواص اکسایشی روغن آفتابگردان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسانس حاصل از گیاهان داروییFalcaria vulgaris و Salvia mirzayanii بر خواص اکسایشی روغن آفتابگردان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسانس حاصل از گیاهان داروییFalcaria vulgaris و Salvia mirzayanii بر خواص اکسایشی روغن آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسانس حاصل از گیاهان داروییFalcaria vulgaris و Salvia mirzayanii بر خواص اکسایشی روغن آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسانس حاصل از گیاهان داروییFalcaria vulgaris و Salvia mirzayanii بر خواص اکسایشی روغن آفتابگردان :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی، فعالیت ضد اکسایشی اسانس گیاه غازیاقی و مورتلخ در مقادیر ۲% و ۵% بر پارامترهای اکسایشی روغن آفتابگردان (عدد پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، دیان و تریان مزدوج) بود. بر اساس کروماتوگرافی گازی متصل به طیفسنج جرمیGC-MS مهمترین ترکیبات اسانس گیاه مورتلخ عبارت از: لینالیل استات، ۵–نیوسدرانول، آلفا- ترپنیل استات، ۷- اپی- آلفا- سلینن، بیسیکلوژرماکرن، لینالول، ۱ و ۸ سینیول، آلفا- کادینول و آلفا- گواین و در گیاه غازیاقی، جرماکرین دی، اسپاتولنول و لیمونن بودند. نتایج نشان داد که اسانس مورتلخ در غلظت ۲% و ۵% دارای خواص ضد اکسایشی مشابهی باTBHQاست. میزان عدد پراکسیدTBA و دیان و تریانهای مزدوج روغن حاوی اسانس مورتلخ بدون تفاوت معنادار باTBHQ بود. پس از آن غازیاقی در مقادیر ۵% خواص ضد اکسایش مناسبی در روغن آفتابگردان دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.