پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایداری روغن زیتون بکر دو رقم بلیدی و آربیکینا بر اساس ترکیبات بیواکتیو در طی فرآیند حرارت دهی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

رقم های زیتون بلیدی و آربیکینا از مزرعه فدک در ایران- قم برداشت شد، سپس از زیتون ها به روش پرس سرد روغن کشی شد. نمونه های روغن تحت فرآیند حرارتی سرخ کن در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در بازه های زمانیصفر، ۱ ،۲ ،۴ ،۸ ساعت قرارگرفت و مقاومت پایداری، پلی فنل کل، توکوفرول کل مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در اثر حرارت میزان توکوفرول و پلی فنل هر دو نمونه کاهش یافت (۰۵/۰<p .(کاهش میزان توکوفرولبا سرعت بیشتری نسبت به پلی فنل بوده است. بر اساس نتایج برخلاف بالا بودن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی نمونه بلیدی نسبت به نمونه آربیکینا، پایداری اولیه نمونه آربیکینا بیشتر از نمونه بلیدی بوده است ولی کاهش پایداری در نمونه آربیکینا سریع تراز نمونه بلیدی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.