پاستیل میوه ای بر پایه زردآلو: فرآورد ای نوین از زردآلو


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاستیل میوه ای بر پایه زردآلو: فرآورد ای نوین از زردآلو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاستیل میوه ای بر پایه زردآلو: فرآورد ای نوین از زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاستیل میوه ای بر پایه زردآلو: فرآورد ای نوین از زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاستیل میوه ای بر پایه زردآلو: فرآورد ای نوین از زردآلو :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

ایران دومین تولیدکننده عمده زردآلو در دنیا بوده و تولید محصولی با ارزش برای استفاده از ضایعات پس از برداشت آن امری ضروری محسوب میگردد. در این پژوهش تولید فرآورده ای نوین از زردآلو تحت عنوان پاستیل میوه ای بر پایه پوره زردآلو با استفاده از نسبتهای مختلف هیدروکلوییدهای زانتان (۰ ،۱۵/۰ و ۳/۰ درصد) و پکتین (۳/۰ ،۴/۰ و ۵/۰ درصد) مورد مطالعه قرار گرفت. اثر این عوامل برویژگی حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره زردآلو مورد بررسی قرار گرفت. فراورده حاصل به لحاظ ویژگی های حسی مورد بررسی در دامنه قابل قبولی قرار داشت. مطابق نتایج اثر این متغیرها تقریبا بر تمام پارامترها معنی دار بود (۰۵/۰<p .(طبق نتایج آنالیز حسی، نمونه حاوی بالاترین درصد پکتین (۵/۰ درصد) و زانتان (۳/۰ درصد) دارای بالاترین امتیاز پذیرش کلی (۲/۶ (بود. همچنین این نمونه دارای پارامترهای رنگی مطلوب بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.