بهینه سازی تولید کف پایدار شیره انجیر جهت تولید پودر شیره انجیر به روش خشک کردن کف پوشی با هوای داغ


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی تولید کف پایدار شیره انجیر جهت تولید پودر شیره انجیر به روش خشک کردن کف پوشی با هوای داغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی تولید کف پایدار شیره انجیر جهت تولید پودر شیره انجیر به روش خشک کردن کف پوشی با هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تولید کف پایدار شیره انجیر جهت تولید پودر شیره انجیر به روش خشک کردن کف پوشی با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی تولید کف پایدار شیره انجیر جهت تولید پودر شیره انجیر به روش خشک کردن کف پوشی با هوای داغ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

انجیر با قند بالایی که دارد میتواند در تولید انواع کلوچه و شیرینی، محصولات لبنی و نوشابه به عنوان شیرین کننده و جایگزین ساکارزاستفاده شود. با تبدیل شیره انجیر یا عصاره آن به پودر می توان زمان ماندگاری طولانیتر، شرایط نگهداری بهتر و حمل و نقل آسانتری رابه دست آورد. خشک کردن کفپوشی روش مناسبی جهت تولید پودر شیره انجیر، بدون افت ارزش تغذیهای میباشد. در این پژوهش برای تولید پودر شیره انجیر از روش کف پوشی استفاده گردید و شرایط تولید کف با استفاده از متیل سلولز ۰/۴و۰/۷و۱/۵درصدوزنی/وزنی)، مالتو دکسترین ( ۱۰ درصد وزنی/وزنی) و زمان همزدن (۵و۱۰و۱۵و۲۰دقیقه برای داشتن کمترین دانسیته و حداکثر پایداری کف بهینه سازی شد. بر اساس نتایج به دست آمده، با توجه به بررسی نتایج دانسیته و پایداری، کف شیره انجیر از نظر زمان همزدن ۱۵ دقیقه مناسبتر بود با توجه به مشاهدات انجام شده طی آزمایشات و این که اثر غلظت۱/۵درصدبرافزایش دانسیته زیاد بوده است غلظت ۱ درصد وزنی متیل سلولز مطلوب تر در نظر گرفته شد. سپس کف بهینه تهیه شده در ضخامتهای ۳ و ۵ میلیمتری و در دماهای ۵۰و۶۰و۷۰ درجه سانتیگراد خشک شد و با بررسی نمودارهای خشک کردن همان طور که انتظار میرفت با افزایش دمای خشک کردن و کاهش ضخامت کف مدت زمان خشک شدن به طور قابل توجهی کاهش داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.