بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط MPC ،WPC شیر سویا و مارگارین


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط MPC ،WPC شیر سویا و مارگارین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط MPC ،WPC شیر سویا و مارگارین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط MPC ،WPC شیر سویا و مارگارین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولید شده از مخلوط MPC ،WPC شیر سویا و مارگارین :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این پژوهش از مخلوط MPC ،WPC ،SMP ،شیر سویا، مارگارین، کره و آب برای تولید پنیر فتای فراپالایش آنالوگ استفاده شد. متغیرها عبارت بودند از MPC در سه سطح ۸ ،۹ و ۱۰ درصد، WPC در سه سطح صفر، ۵/۱ و ۳ درصد، شیر سویا در سه سطح ۵ ،۱۰و ۱۵ درصد و مارگارین در سه سطح صفر، ۵ و ۱۰ درصد. نمونهها از نظر ویژگیهای بافتی پس از ۳ روز آنالیز شدند. نتایج در قالب طرحمرکب مرکزی بررسی و به روش سطح پاسخ مدلسازی و تجزیه و تحلیل شد. ضریب تبیین مدلهای رگرسیون برازش شده برای صفات مختلف بین ۵۹/۸۹ تا ۶۹/۹۶ متغیر بوده و فاکتور عدم برازش تمامی صفات در سطح اطمینان ۹۵ درصد معنیدار نبود، از این رو صحت مدل برای برازش اطلاعات تایید گردید. با توجه به نتایج، نقطه بهینه به دست آمده برای تولید پنیری که سختی مناسب و کمترین مقدار چسبندگی را داشته باشد، عبارت بود از: ۱۳/۹ درصد MPC ،۳ درصد WPC ،۱۵درصد شیر سویا و ۶۵/۷ درصد مارگارین.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.