بررسی وضعیت میکروبی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی غنی سازی شده با روی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی وضعیت میکروبی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی غنی سازی شده با روی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی وضعیت میکروبی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی غنی سازی شده با روی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت میکروبی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی غنی سازی شده با روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی وضعیت میکروبی و بهبود ارزش تغذیه ای بستنی غنی سازی شده با روی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
تحقیقات کشوری در زمینه الگوی تغذیه خانوار نشان داده است سبد غذایی و سفره خانوار از نظر کمیت و کیفیت ارزش متفاوتی را نشان میدهد، به طوری که سفره خانوار از نظر کیفیت نارساییهای عمده داشته در حالی که از نظر کمیت در مجموع کافی است. در این میانکمبود روی یکی از شایع ترین کمبودهای تغذیه ای در جهان است. مهمترین نقش روی در بدن انسان شامل مواردی چون تولید مثل، سلامت پوست، نمو عصبی رفتاری، رشد فیزیکی و مقاومت در برابر ابتلا به بیماریها میباشد. عنصر روی در فرآیند رونویسی،DNA ترجمه و سنتز پروتیین در دوران رشد سریع به خصوص در دوران بارداری و در بدن جنین شرکت میکند. غنی سازی مواد غذایی با روییکی از راهبردهای مقابله با فقر روی است. به همین دلیل این تحقیق با هدف رفع بخشی از کمبود روی از طریق بستنی می باشد. در اینتحقیق روی در سطوح ۱۱ و ۲۲ پیپیام به نمونهها اضافه گردید. پس از انجام غنی سازی بستنی توسط سولفات روی، میزان روی در بستنی غنی شده به وسیله دستگاه جذب اتم اندازه گیری شد. در پایان وضعیت میکروبی بستنی نیز بررسی گردید نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که غنی سازی با روی موجب افزایش میزان روی در بستنی و بهبود وضعیت تغذیهای آن شد. همچنین نتایج نشان داد بستنی غنی شده از نظر میزان آنتروباکتریاسه، اشرشیاکلی و شمارش کلی میکروبی، فاقد آلودگی می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.