بررسی میزان ترکیبات فنلی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان ترکیبات فنلی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان ترکیبات فنلی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان ترکیبات فنلی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان ترکیبات فنلی نوشیدنی های آب انگور بازار ایران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

بسیاری از گیاهان و میوه ها از جمله انگور منابع سرشار از ترکیبات فنولی می باشند که به عنوان ذخایر غذایی در رژیم های غذایی سالم مورد استفاده قرار می گیرند. ترکیبات فنولی به عنوان آنتی اکسیدان های فوق العاده توانمند قادرند سیستم هایبیولوژیکی را از گزند رادیکال های آزاد حفظ کنند. در این مقاله محتوای ترکیبات فنولی نوشیدنی های حاصل از آب انگور موجود در بازار ایران مورد بررسی قرار گرفته اند. آزمون HPLC در هر سه ماه متوالی ،در هر ماه ۳تکرار انجام شد.نتایجبصورت میانگین سه اندازه گیری در هر ماه بیان شدند. نتایج به دست آمده نشان دادند که که نوشیدنی های E ،D و F بهترتیب با میانگین ۶۵۳/۱۵ ،۷۰۷/۱۴ و ۳۶۳/۱۴ دارای بیشترین محتوای فنول کل، نوشیدنی D با میانگین ۰۳۱۷/۶ دارای بالاترین محتوای فلاوونویید کل و همچنین نوشیدنی های D و E به ترتیب با میانگین ۶۳۷/۸ و ۳۸۸/۷ بیشترین محتوایآنتوسیانین کل را دارا بودند. براساس نتایج HPLC کمترین مقدار گالیک اسید مربوط به نوشیدنی A با مقدار ۱/۱۷ میکروگرم بر میلی لیتر و بیشترین آن مربوط به نوشیدنی E با مقدار ۷/۶۸ بوده است. این تحقیق برای اولین بار مطالعه جامعی را در رابطه با میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی های آب انگور در بازار ایران انجام داده و نتایج مطلوبی را ارایه داده است. نتایج این کار نشان دادند که نوشیدنی های فرادما(UHT(دارای مقدار بسیار قابل توجهی از ترکیبات فنولی بوده و لذا دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.