بررسی میزان اختصاصی بودن تعدادی از محیطهای کشت انتخابی مرسوم برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از محصولات لبنی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان اختصاصی بودن تعدادی از محیطهای کشت انتخابی مرسوم برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از محصولات لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان اختصاصی بودن تعدادی از محیطهای کشت انتخابی مرسوم برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان اختصاصی بودن تعدادی از محیطهای کشت انتخابی مرسوم برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان اختصاصی بودن تعدادی از محیطهای کشت انتخابی مرسوم برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از محصولات لبنی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این مطالعه به بررسی میزان اختصاصی بودن محیطهای کشت انتخابی که به طور معمول برای شمارش و جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک (LAB (از بیشتر مواد غذایی (تخمیری) به کار میروند، پرداخته شده است. برای دستیابی به این هدف محیطهای کشت MRS(انتخابی برای تمامی LAB و گونههای لاکتوباسیلوس)، M17) برای گونههای لاکتوکوکوس) ، KAA) برای گونههای انتروکوکوس) ، Rogosa) برای گونههای لاکتوباسیلوس) و .van+MRS) برای گونههای لوکونوستوک) مورد استفاده قرار گرفتند و جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک (LAB (در سطح جنس، طی دورهی رسیدن پنیر کوزه با استفاده از روشهای فنوتیپی و ژنوتیپی انجام شد. درکل تعداد ۱۸۶ جدایهی LAB در مراحل مختلف دورهی رسیدن پنیر کوزه، از محیطهای کشت مختلف، بر مبنای تفاوتهایمورفولوژیکی کلونیها در هر محیط کشت، انتخاب شدند. باکتریهای لاکتوباسیلوس به میزان ۸۴/۳۳ %از محیط MRS آگار و ۶۲/۴۴ %از محیط Rogosa جداسازی شدند. در محیط M17 همانند محیط MRS باکتریهای متعلق به جنس لاکتوباسیلوس، انتروکوکوس،لاکتوکوکوس، لوکونوستوک و پدیوکوکوس رشد کردند ولی این محیط حالت اختصاصی بیشتری نسبت به لاکتوکوکوس داشت. نسبتجدایههای انتروکوکوس شناسایی شده از محیط KAA به کل جدایههای شناسایی شده از این محیط ۷۸ %~بود که بیانگر اختصاصی بودن بالای آن برای جنس انتروکوکسی بود. محیط .van+MRS بهترین محیط کشت برای رشد جنس لوکونوستوک بود به طوریکه از کل جدایههای رشد کرده در این محیط، ۸۰ %متعلق به جنس لوکونوستوک بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.