بررسی محتوای ترکیبات بیواکتیو موجود در هسته آلبالو و روغن آن تحت شرایط مختلف استخراج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی محتوای ترکیبات بیواکتیو موجود در هسته آلبالو و روغن آن تحت شرایط مختلف استخراج دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی محتوای ترکیبات بیواکتیو موجود در هسته آلبالو و روغن آن تحت شرایط مختلف استخراج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محتوای ترکیبات بیواکتیو موجود در هسته آلبالو و روغن آن تحت شرایط مختلف استخراج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی محتوای ترکیبات بیواکتیو موجود در هسته آلبالو و روغن آن تحت شرایط مختلف استخراج :
تعداد صفحات :۴
چکیده مقاله:
دانه های آلبالو در حین فرآوری میوه، از جمله مواد زاید محسوب می شوند. در این مقاله با بررسی ترکیبات هسته آلبالو سعی می شود تا از آن به عنوان منبع بالقوه اسیدهای چرب ضروری، پروتیین و فیبرهای رژیمی برای استفاده در صنایع غذایی و دارویی استفاده گردد. هسته حاوی ۱۷%درصد روغن، ۳/۲۹ پروتیین و ۳/۳۰ %درصد فیبرمی باشد. روغن استخراج شده از هسته آلبالو توسط هگزان معمولیو کربن دی اکسید فوق بحرانی (co2-sc ،(حاوی اسیدهای چرب پالمیتیک اسید(۴/۶ ،(%استتاریک اسید(۲/۱ ،(%اولییک اسید (۳/۶۴ (% و لینولییک اسید(۵/۴۱ (%بود. روش استخراج (عصاره گیری) هیچگونه تاثیری بر روی ترکیبات اسیدچرب نداشت. روغن استخراج شده بوسیله هگزان در مقایسه با روغن استخراج شده با (co2-sc (دارای سطح بالایی از توکوفرول و بتاکاروتن بود. بو دادن دانه ها قبل از استخراج باعث کاهش مقدار توکوفرول اما افزایش محتوای فنولی و هیدروکسی متیل فورفورال در روغن حاصل می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.