بررسی خواص شیمیایی و ترکیب اسید های چرب روغن استخراج شده از بادام Amygdalus lycioides جمع آوری شده از آسفاران طالقان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص شیمیایی و ترکیب اسید های چرب روغن استخراج شده از بادام Amygdalus lycioides جمع آوری شده از آسفاران طالقان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص شیمیایی و ترکیب اسید های چرب روغن استخراج شده از بادام Amygdalus lycioides جمع آوری شده از آسفاران طالقان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص شیمیایی و ترکیب اسید های چرب روغن استخراج شده از بادام Amygdalus lycioides جمع آوری شده از آسفاران طالقان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص شیمیایی و ترکیب اسید های چرب روغن استخراج شده از بادام Amygdalus lycioides جمع آوری شده از آسفاران طالقان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مغزهای خوراکی همواره در جوامع و در بین مردم ارزش و اهمیت ویژه ای داشته اند و وجود مقادیر فراوانی از پروتیین، ویتامین، و مواد معدنی و خواص متعدد سلامتی بخش در آن ها همراه با تامین کالری، آنها را به یکی از بهترین منابع غذاییتبدیل کرده است. یکی از بهترین مغزهای خوراکی که اثرات مفید بسیاری برای آن یافت شده و کشورمان ایران یکی از موطن های اصلی ارقام متعددی از آن به شمار می رود بادام می باشد. لذا با توجه به توضیحات بالا شناسایی خواص و ساختار آن هاضروری می نماید. بنابراین هدف این پژوهش شناسایی ترکیب اسیدهای چرب ، تعیین عدد یدی، عدد پراکسید و عدد اسیدی روغن بادامAmygdalus lycioides که یکی از ارقام بادام بومی ایران می باشد قرار گرفت. بدین منظور دانه ها در اواخرخرداد ماه از منطقه آسفاران طالقان جمع آوری گردیده و به منظور حفظ کیفیت، استخراج روغن توسط دستگاه پرس سرد انجام گرفت. سپس تعیین ترکیب اسید های چرب توسط روش کروماتوگرافی گازی انجام شده و اعداد یدی، پراکسید و اسیدینیز اندازه گیری شد. بیشترین اسید های چرب این روغن را ابتدا اولییک اسید با مقدار ۶۵,۷۴۸ و بعد از آن لینولییک اسید بامقدار ۲۵,۴۲۲ درصد تشکیل می دادند. عدد پراکسید برای این روغن صفر بود و عدد اسیدی نیز بسیار پایین تر از حد مجاز بدست آمد. همانطور که یافته ها نشان داد بیش از ۹۰ درصد از اسید های چرب این روغن را دو اسید چرب اولییک و لینولییک تشکیل می دهند که جزء اسید های چرب ضروری بوده و نقش حیاتی و بسزایی در سلامتی ایفا می کنند و از طرفی از مقاومت مناسبی در برابر فساد و اکسیداسیون برخوردار می باشند که اعداد پراکسید و اسیدیته بسیار پایین روغن این رقم از بادام نیز موید این نکته بودند. لذا با توجه به مطالب فوق می توان به این نتیجه رسید که بادامAmygdalus lycioides قابلیت به کار گرفته شدن به عنوان یکی از منابع تامین روغن را در آینده دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.