بررسی جامع استراتژی آمادهسازی ضایعات لینگوسلولزی صنعت غذا ؛چالشها و فرصتها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جامع استراتژی آمادهسازی ضایعات لینگوسلولزی صنعت غذا ؛چالشها و فرصتها دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جامع استراتژی آمادهسازی ضایعات لینگوسلولزی صنعت غذا ؛چالشها و فرصتها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جامع استراتژی آمادهسازی ضایعات لینگوسلولزی صنعت غذا ؛چالشها و فرصتها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جامع استراتژی آمادهسازی ضایعات لینگوسلولزی صنعت غذا ؛چالشها و فرصتها :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

لینگوسلولز، یک اصطلاح کلی برای توصیف زیست توده گیاهی است. این ماده، فراوانترین منبع کربن تجدیدپذیر در جهان است و بطور عمده متشکل از لیگنین، سلولز و همی سلولز میباشد. با برآورد جهانی، بسیاری از ضایعات مواد غذایی و صنایع غذایی تا۱/۳ میلیاردتن در سال، لینگو سلولز میباشد. لینگو سلولز در هیدرولیز سبب آزادسازی قند احیا میشود که برای تولید اتانول زیستی، بیوگاز، اسیدهای آلی، آنزیمها و بیوسوربنت استفاده میشود. با اینحال ترکیب ساختاری آن، محتوی لیگنین سطح بالا و سلولز کریستالی است که مانع از استفاده از آن در زمینه ارزش افزوده میشود. استراتژی آمادهسازی هیدرولیز آنزیمی سلولز و همی سلولز بیشتری را ممکن میسازد. مقالهکنونی در مورد ساختار لینگوسلولزها و چگونگی تاثیرگذاری آن بر تخریب آنزیمی با تاکید بر نیاز به آمادهسازی همراه با تحلیل جامع وطبقهبندی کردن موارد مشابه صحبت میکند. در نهایت این مقاله بطور مفصل درمورد مهارکننده آنزیمی/میکروبی صحبت میکند که سبب به وجود آمدن امکان آمادهسازی آتی در این خصوص و به وجود آمدن استراتژیهایی در این زمینه برای از بین بردن آنها میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.