مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بابونه رومی Anthemis cotula L. and A. altissima L. با استفاده از تکنیک RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بابونه رومی Anthemis cotula L. and A. altissima L. با استفاده از تکنیک RAPD دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بابونه رومی Anthemis cotula L. and A. altissima L. با استفاده از تکنیک RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بابونه رومی Anthemis cotula L. and A. altissima L. با استفاده از تکنیک RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از تودههای بابونه رومی Anthemis cotula L. and A. altissima L. با استفاده از تکنیک RAPD :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
بابونه از قدیمیترین و مهمترین گیاهان دارویی است و طی دهههای اخیر به سبب کاربردهای متعدد در صنایع آرایشی و بهداشتی جزء مهمترین گیاهان در عرصه تجارت جهانی بوده است. به منظور ارزیابی تنوع ژنتیکی تودههای بومی بابونه بر اساس نشانگرهای ملکولی، ۲۰ توده بومی بابونه رومی متعلق به دو گونه Anthemis cotula L. و Anthemis altissima L. که از نقاط مختلف کشور جمعآوری شده بود با استفاده از روش RAPD در آزمایشگاه ژنتیک ملکولی دانشگاه زابل مورد بررسی قرار گرفت. چهل و چهار آغازگر تصادفی با توالیهای ۱۰ ،۱۵ و ۱۸ جفت نوکلئوتیدی مورد استفاده قرار گرفت که ۲۹ آغازگر بر اساس کیفیت و تکرارپذیری نتایج انتخاب شدند. برای تعیین تشابه بین تودههای بومی از ضریب تشابه جاکارد استفاده شد و گروهبندی تودهها به روش UPGMA با استفاده از نرمافزار NTSYS انجام شد. در مجموع ۲۹ آغازگر مورد مطالعه، ۳۶۹ نوار تکثیر نمودند که از این تعداد ۳۱۴ نوار ۸۵/۰۹ درصد ایجاد چند شکلی نمودند و ۵۵ نوار ۱۴/۹۱ درصد در بین تمام تودههای بومی یک شکل بودند. دامنه ضریب تشابه ژنتیکی بین ۰/۵۶ – ۰/۱۵ بود و میانگین ضریب تشابه ژنتیکی ۰/۳۹ برآورد شد. تجزیه خوشهای، تودههای بومی مورد مطالعه را به شش گروه تقسیم نمود. روش RAPD توانایی تفکیک تودههای دو گونه مورد مطالعه را از یکدیگر نداشت. نتایج تجزیه خوشهای نشان داد که تنوع ژنتیکی تودههای جمعآوری شده از توزیع جغرافیایی تودهها تبعیت نمیکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.