بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره ساقه برنج به روش استخراج آبی وقلیایی با استفاده از رآکتور تحت فشار :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه میزان ترکیبات فنلی و فعالیت ضد رادیکالی موجود در عصاره سبوس برنج به دو روش استخراج آبی و قلیایی با استفاده از رآکتور به ترتیب با روش فولین-سیوکالتو و رادیکال DPPH بررسی شد. در این مطالعه از۲ سطح ۱۱۰ و۱۳۰درجه سلسیوس استفاده گردید و در طول موج ۷۶۰ نانومتر. نتایج نشان داد که استخراج به روش قلیایی دارای ترکیبات فنلی بیشتری نسبت به استخراج آبی داشته است و با افزایش دما تا c°۱۳۰ ،میزان ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی در هر دو روش آبی و قلیایی در سطح مورد بررسی افزایش یافت. با توجه به نتایج حاصله استفاده از روش قلیایی نسبت به روش آبی باافزایش دما تاثیر معنا داری در استخراج ترکیبات فنلی در سطح مورد بررسی داشت(۰۵/p0 .(

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.