بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در این مطالعه تاثیر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی تهیه شده از شیر، ساکارز و وانیل مورد بررسی قرار گرفت.بدین منظور صمغ ثعلب در ۶ سطح ۰ ،۱/۰ ،۲/۰ ،۳/۰ ،۴/۰ و ۵/۰ درصد به نوشیدنی لبنی هوادهی شده اضافه شد و ویژگی های کیفینوشیدنی لبنی از جمله اووران، ویسکوزیته و همچنین آنالیز حسی شامل طعم، بافت، رنگ، بو، قوام و پذیرش کلی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد، افزایش غلظت صمغ سبب کاهش میزان اووران نوشیدنی لبنی(تیمار شاهد (۲۲/۶۴ ،(%تیمار حاوی ۵/۰ صمغ (۹۲/۱۷ ((% و افزایش مقادیر ویسکوزیته (تیمار شاهد (۶۶/۱ سانتی پوز)، تیمار حاوی ۵/۰ صمغ (۲۹/۴ سانتی پوآز)) شد . بالاترین و پایین ترین امتیاز حسی نیز به ترتیب مربوط به نمونه حاوی ۳/۰ و ۵/۰ درصد ثعلب بود. در مجموع با توجه به نتایج، استفاده از غلظت مناسب صمغ ثعلب در نوشیدنی لبنی موجب تاثیر بر بهبود ویژگی های کیفی و حسی نوشیدنی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.