بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی هوادهی شده :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه تاثیر صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکی و حسی نوشیدنی لبنی تهیه شده از شیر، ساکارز و وانیل مورد بررسی قرار گرفت.بدین منظور صمغ ثعلب در ۶ سطح ۰ ،۱/۰ ،۲/۰ ،۳/۰ ،۴/۰ و ۵/۰ درصد به نوشیدنی لبنی هوادهی شده اضافه شد و ویژگی های کیفینوشیدنی لبنی از جمله اووران، ویسکوزیته و همچنین آنالیز حسی شامل طعم، بافت، رنگ، بو، قوام و پذیرش کلی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد، افزایش غلظت صمغ سبب کاهش میزان اووران نوشیدنی لبنی(تیمار شاهد (۲۲/۶۴ ،(%تیمار حاوی ۵/۰ صمغ (۹۲/۱۷ ((% و افزایش مقادیر ویسکوزیته (تیمار شاهد (۶۶/۱ سانتی پوز)، تیمار حاوی ۵/۰ صمغ (۲۹/۴ سانتی پوآز)) شد . بالاترین و پایین ترین امتیاز حسی نیز به ترتیب مربوط به نمونه حاوی ۳/۰ و ۵/۰ درصد ثعلب بود. در مجموع با توجه به نتایج، استفاده از غلظت مناسب صمغ ثعلب در نوشیدنی لبنی موجب تاثیر بر بهبود ویژگی های کیفی و حسی نوشیدنی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.