اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازهگیری کوجیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از حسگر نانوساختارالکتروشیمیایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

یک سنسور با حساسیت بالا و جواب سریع برای آنالیز کوجیک اسید برمبنای الکترود خمیر کربن اصلاح شده با نانوذرات اکسید مس و مایع یونی پیشنهاد شده است. نانوذرات اکسید مس با استفاده از روش رسوب دهی مستقیم سنتز شده و با استفاده از روشهایمیکروسکوپ الکترونی روبشی و پراش پرتوی ایکس مورد شناسایی قرار گرفت. در ادامه ما تهیه خمیر کربن اصلاح شده با نانوذره اکسیدمس و مایع یونی ۱،۳ دی پروپیل ایمیدازولینیوم برماید را بررسی کردیم. حدتشخیص برای آنالیز کوجیک اسید۰/۰۳ میکرومولار گزارش شد. سنسور جدید برای آنالیز کوجیک اسید در نمونههای غذایی بکارگرفته شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.