اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری وارزیابی فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در ادویه های زرد چوبه ،دارچین وزنجبیل به روش جذب اتمی کوره ای :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

ادویه ها از دیر باز مورد توجه بشر بوده اند ، ولی در قرن حاضر توجه بیشتری به این گیاهان شده است . اقلام مختلف ادویه منشاء گیاهی داشته ومستقیما یا پس از فرایندهای ویژه جهت ایجاد عطر ، طعم ورنگ در مواد غذایی از دیر باز بکار می رفته اند .این فراورده ها ممکناست بر اثر استفاده از مواد اولیه ناسالم یا پیروی از روشهای فرایند نادرست وغیر بهداشتی ویا عدم توجه به نکات لازم وضروری در موردبسته بندی ، علاوه بر دارا بودن عوامل میکروبی مربوط به گیاه در بسیاری از موارد دچار آلودگی فلزات سنگین نیز می باشند . فلزات سنگین به عنوان آلاینده های محیط زیست ، آب وغذا یک خطر بالقوه برای موجودات زنده محسوب می شوند . در پژوهش حاضرارزیابی دو فلز سرب وکادمیوم در ادویه های زردچوبه ، دارچین و زنجبیل مد نظر قرار گرفت . برای این منظور از سه ادویه فوق عرضهشده در بازار ایران ( ۴ نمونه از هر ادویه که دو نمونه بصورت بسته بندی و دو نمونه بصورت غیر بسته بندی وجمعا ۱۲ نمونه ) تهیه شده وپس از آماده سازی وهضم نمونه ها ، مقدار سرب و کادمیوم با استفاده از روش اسپکتروفتومتری جذب اتمی کوره ای (AAS-GF(اندازه گیری شد. نتایج ارزیابی نشان داد که در ۳ سری نمونه های مورد آزمایش ، میانگین سرب در ادویه های دارچین، زردچوبه و زنجبیل به ترتیب ۷۷۲/۰، ۷۰۰/۳ و NDمیلی گرم بر کیلوگرم نمونه خشک ومیانگین کادمیوم اندازه گیری شده در ادویه های دارچین، زردچوبه و زنجبیل به ترتیب ۲۰۶/۰ ؛۰۱۵/۰ و۰۳۰/۰ میلی گرم بر کیلوگرم نمونه خشک می باشد. میانگین میزان سرب بدست آمده از بررسی های فوق کمتر از حد مجاز سازمان بهداشت جهانی می باشد، اما میزان سرب یکی از نمونه های غیر بسته بندی زرد چوبه از حد مجاز آن بیشتر میباشد.بر اساس انجمن محصولات گیاهی امریکا (AHPA (میزان حد مجاز فلزات سنگین سرب وکادمیوم در گیاهان مربوط به رژیمغذایی به ترتیب ۱۰ و ۱/۴میکروگرم در روز می باشد (۲۰۰۹-AHPA.(بیشترین میزان آلودگی سرب در زردچوبه وکمترین آن در زنجبیل و همچنین بیشترین میزان آلودگی کادمیوم در دارچین وکمترین آن در زردچوبه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.