ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی محتوی الکل نمونه های ماءالشعیر وارداتی و تولید شده در داخل کشور با سه روش تقطیر ، اسپکتروفتومتر و کروماتوگرافی گازی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

صنعت مواد غذایی حلال رشد سریع وپایدار دارد. ولی با این حال مشکلاتی برای صدور گواهی نامه از محصولات حلال به عنوان یک مسیله کلیدی در توسعه بازار جهانی غذاهای حلال مشاهده شده است. یکی از این موارد محدودیت ناهماهنگ مقدارمجاز اتانول در صدور گواهینامه مواد غذایی به دلیل عدم وجودیک حد استاندارد از تایید استاندارد جهانی است. حد قابل قبول مقدار الکل برای محصولات غذاییمختلف برای سازمانها وکشور های مختلف متفاوت است ، مواد غذایی اسلامی وشورای تغذیه آمریکا سطح ۱/۰ ، % مالزی۰۱/۰ % وکشور های اروپایی کمتر از ۵/۰ درصد را مجاز میداند. در پژوهش حاضر مقدار ناچیز الکل نوشیدنی هایی مانند ماءالشعیر(داخلی و وارداتی ) ،دوغ کفیر ، آب پرتقال وسرکه با استفاده از روشهای تقطیر ، اسپکتروفوتومترو کروماتوگرافی گازی اندازه گیری شد ومورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج نشان داد با استفاده از روش تقطیر ، در تغییر مقادیر الکل در زمان نگهداری فقط درنمونه تری هورس ، اختلاف معناداری مشاهده نشد در حالی که بقیه نمونه ها با گذشت زمان تفاوت معناداری در مقادیر الکل مشاهده گردید و با روش اسپکتروفوتومترکلیهنمونه ها با گذشت زمان اختلاف معناداری در مقادیر الکل دیده شد (۰۵/۰<P .( همچنین مقادیر الکل اندازه گیری شده در نمونه ها باروش اسپکتروفوتومترنسبت به روش تقطیر بیشتر گزارش شد. نتایج تزریق نمونه های ماءالشعیر به دستگاه جی سی که در کروماتوگرام ماءالشعیر ایستک (داخلی) وباواریا (وارداتی) مشخص شده است ، نشان داد که مقادیر الکل در این نمونه ها صفر می باشد درحالی کهنمونه های فوق با روش تقطیر واسپکتروفوتومتر به ترتیب حاوی ۰۰۳/۰±۰۳۶ /و۰۰۱/۰ ±۰۱۹/۰ درصد الکل بودند. نتایج اندازه گیریمقادیر الکل در نمونه دوغ کفیر ،سرکه وآب پرتقال با روش تقطیر واسپکتروفوتومتر بیشتر از روش جی سی گزارش گردید.در نمونه دوغ کفیردرصد الکل ۷/۰ و با روش جی سی ۵/۰ گزارش شد که میتوان نتیجه گرفت که در چنین مواردی روش تقطیر می تواند در حلالبودن محصول تردید ایجاد کند. بامقایسه نتایج به دست آمده با روشهای مختلف می توان نتیجه گرفت روش تقطیرکه امروزه به عنوان تنها روش تشخیص الکل در نمونه های غذایی است روش مناسبی برای اندازه گیری الکل نبوده و حساسیت این روش پایین می باشد در حالی که روش جی سی از دقت وحساسیت بالایی برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.