ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری به روش پردازش تصویر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری به روش پردازش تصویر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری به روش پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری به روش پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر خصوصیات حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری به روش پردازش تصویر :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر افزودن ترکیبی از عصاره عناب و عناب خشک ریز شده بر روی خواص حسی، تخلخل و رنگ نان همبرگری مورد % مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب و عناب خشک در سه سطح وزنی ۵% عصاره و ۵% عناب خشک ، ۶% عصاره و ۴% عناب خشک و ۴عصاره و ۶% عناب خشک در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولید نان همبرگری مورد استفاده قرار گرفتند و اثرات آنها بر روی موارد فوقدر ۳ بازه زمانی ۲ ساعت، ۱ و ۳ روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دست آمده با نمونه شاهد مقایسه شد. نتایج ارزیابی حسی توسط گروه ارزیاب تصادفی مشخص نمود که پذیرش کلی نانهای حاوی ۵% عصاره و ۵% عناب خشک بیشتر از سایر نمونه هاست همچنین نتایج آنالیز تصویر نشان داد که رنگ پوسته نان های حاوی ۵% عصاره و ۵% عناب خشک در تمامی بازه های زمانی روشن تر از سایر نمونه هاست اما مقدار تخلخل نان های حاوی ۶% عصاره و ۴% عناب خشک در تمام بازه های زمانی بیشتر از سایر نمونه هاست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.