اثر فناوری نور پالسی با شدت بالا بر کیفیت مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر فناوری نور پالسی با شدت بالا بر کیفیت مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر فناوری نور پالسی با شدت بالا بر کیفیت مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فناوری نور پالسی با شدت بالا بر کیفیت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر فناوری نور پالسی با شدت بالا بر کیفیت مواد غذایی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
فناوری نور پالسی شامل استفاده از لامپهای فلش با گاز خنثی برای تولید پالس های با دوره کوتاه و قدرت بالا درون ناحیه فرکانسی فرابنفش، مریی و فروسرخ است. برخی از کاربردهایPLTدر زمینه زیبایی، درمان پوست، از بین بردن موها و درمان عروق، استریلیزاسیون سطح یا فضای آزمایشگاهها، بیمارستانها، تصفیه کانالهای سیستمهای سرمایشی و گرمایشی و فرایندپخت مانند پوشش دهی دیسکهای نوری، پوش دهی چوب و پیوندهای پلاستیکی و کاهش بار میکروبی غذا و مواد بستهبندیمی باشد. پارامتر های فرایند تاثیرگذار شامل مقایسه بین غیر فعالسازی تکنولوژی پالسی و ممتد، تاثیر پراکنش نوری، افزایش دما، تاثیر شدت تیمار و تاثیر پارامتر های محصول می باشد. تاثیر این فرایند بر مواد غذایی شامل افزایش در اکسیداسیون چربی و تغییرات در رنگ و بو، کاهش ویتامین C قهوه ای شدن آنزیمی، از دست دادن رطوبت و تغییرات بسیار کمی در بافت میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.