اثر عصاره گیاه جم، اکالیپتوس و انجیر معابد بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره گیاه جم، اکالیپتوس و انجیر معابد بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره گیاه جم، اکالیپتوس و انجیر معابد بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره گیاه جم، اکالیپتوس و انجیر معابد بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره گیاه جم، اکالیپتوس و انجیر معابد بر خصوصیات کیفی میوه موز کاوندیش :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

موز (.Spp Musa (یکی از میوه های مهم گرمسیری می باشد که مشکلات قابل توجهی در ارتباط با ضایعات پس از برداشت در انبار و بازار دارد. به کار بردن عصاره گیاهی جم (cumini Syzygium ،(اکالیپتوس(obliqua Eucalyptus (و انجیر معابد(religiosa Ficus (می تواند باعث کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش عمر قفسهای شود. در همین راستا تیمار غوطهوری میوه موز سبز بالغ با عصاره آبی و الکلی برگ گیاهان جم، اکالیپتوس و انجیر معابد در غلظت ۵۰۰ میکرو لیتر در لیتر به مدت ده دقیقه انجام شد. میوهها در دمای (C 1 ± ۲۵ (نگهداری شدند. نتایج نشان داد که میوه های موز تیمار شده با عصاره گیاهی در مقایسه با میوه های تیمار نشده، موجب تاخیر مراحل رسیدن میوه شدند. تیمار میوه موز با عصاره گیاهی جم و اکالیپتوس نسبت به میوه های شاهد، بطور معنی داری سبب حفظ رنگ سبز، سفتی و TSS میوه شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.