اثر زمان و دمای خشک کردن بر ویژگیهای فیزیکی و کیفی پسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر زمان و دمای خشک کردن بر ویژگیهای فیزیکی و کیفی پسته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر زمان و دمای خشک کردن بر ویژگیهای فیزیکی و کیفی پسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زمان و دمای خشک کردن بر ویژگیهای فیزیکی و کیفی پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر زمان و دمای خشک کردن بر ویژگیهای فیزیکی و کیفی پسته :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
در این مطالعه، اثر زمان (محتوای رطوبت) و دمای خشک کردن (۵۰ ،۷۰،۶۰ و C °۸۰ ( بر ویژگیهای کیفی بررسی شده است. بدین منظور سینتیک خشک کردن و ویژگی های کیفی و ساختاری (چروکیدگی، جذب مجدد آب) به عنوان تابعی از دما و محتوای رطوبتتخمین زده شد. نتایج حاصل از منحنی سینتیک خشک کردن نشان میدهد که زمان خشک کردن با افزایش دما کاهش مییابد. همچنین نتایج نشان داد که اثر رطوبت بر ویژگیهای کیفی (در سطح ۵ (%معنی دار بود ولی دما بر هیچ یک از فاکتورهای کیفی اثر معنی دار نداشت. با توجه به عدم معنی داری دما طی خشک کردن و نتایج حاصل از سینتیک خشک کردن، دمای بالاتر، زمان خشک کردن را کاهش مییابد و راه حل مناسبی برای صرفه جویی در انرژی و زمان است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.