اثر ترکیبات فنولی بر ویژگیهای شیر و فراوردههای لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر ترکیبات فنولی بر ویژگیهای شیر و فراوردههای لبنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر ترکیبات فنولی بر ویژگیهای شیر و فراوردههای لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ترکیبات فنولی بر ویژگیهای شیر و فراوردههای لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر ترکیبات فنولی بر ویژگیهای شیر و فراوردههای لبنی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
ترکیبات فنولی بعنوان ترکیبات عملگرا در تولید محصولات فراسودمند و اثرات سلامتیبخش آن، در سالهای اخیر از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. ارتباط ترکیبات فنولی در فراوردههای لبنی با بهبود قابلیتهای تکنولوژی تولید و ارزش غذایی بهاثبات رسیده است. از آنجا که حضور ترکیبات فنولی در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی در سلامت و جلوگیری از سرطان دارد، لذا نقش عمدهی این ترکیبات را در فراسودمندی شیر و فراوردههایش نمیتوان نادیده گرفت. حضور ترکیبات فنولی درمنابع گیاهی و مواد غذایی به عنوان آنتیاکسیدانهای طبیعی و ترکیبات عملگرا مطرح است. تواناییآنتی اکسیدانی، مهاررادیکال آزاد و خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولی و میزان حفظ این ترکیبات در فراوردههای لبنی به توانایی واکنش با پروتیینهای شیر وابسته است. در این راستا، اثر این ترکیبات عملگرا بر روی ویژگیهای حسی و میکروبیولوژیکی محصولات، قابل چشم پوشی نیست. هدف از این مقاله، بررسی کاربرد، خصوصیات عملکردی و آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولی میباشد. این مطالعه مروری تلاش میکند محصولات غنی شده با ترکیبات فنولی را بعنوان یک استراتژی امیدبخش در تولید فراوردههای لبنی عملگرا معرفی نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.