اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه بر ویژگی های کیفی ماست هم زده در طی نگهداری در شرایط سرد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه بر ویژگی های کیفی ماست هم زده در طی نگهداری در شرایط سرد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه بر ویژگی های کیفی ماست هم زده در طی نگهداری در شرایط سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه بر ویژگی های کیفی ماست هم زده در طی نگهداری در شرایط سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن کنسانتره خرما سیاه بر ویژگی های کیفی ماست هم زده در طی نگهداری در شرایط سرد :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تهیه ی ماست میوه ای و طعم دار مخصوصا برای کودکان، روش بسیار مناسبی در تشویق آنان به مصرف لبنیات و میوه است و می تواند به عنوان میان وعده سالم، جایگزین میان وعده های چرب و پر کالری کودکان شود. کنسانتره خرما حاوی ماده پر ارزشی همچون آهن میباشد که در درمان کم خونی نقش مهمی دارد. در این تحقیق یک هیدروکلویید صنعتی (پکتین) با یک صمغ بومی (زدو) از نظر خواصحسی و ریولوژیکی در ماست مورد مقایسه قرار گرفتند. فاکتور های آزمایش شامل کنسانتره خرما در سه سطح (۲ ،۴ ،۶ ،(% هیدروکلویید پکتین در یک سطح (۳/۰ ،(%صمغ زدو در یک سطح (۲/۰ (%و زمان در ۵ روز (۰ ،۴ ،۸ ،۱۲ ،۱۶ (پس از تولید، مورد بررسی قرار گرفتند. کلیه ی آزمایشات در سه تکرار در سطح احتمال (۰۵/۰< P (انجام شد. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری نشان داد نوع پایدارکننده تاثیر قابل ملاحظه ای بر اسیدیته، خواص حسی، نداشت. ویسکوزیته ، تیمارهای حاوی صمغ زدو بالاتر از تیمارهای حاوی پکتین بود. با گذشت زمان اسیدیته، ویسکوزیته، میزان رشد کپک و مخمر و نمونه ها افزایش یافت درحالیکه پذیرش حسی کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.