مقاله بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد :

مقاله بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۲۴۵ تا ۲۵۳ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه اضافه وزن و چاقی با سن منارک و وضعیت تغذیه دختران ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اضافه وزن
مقاله چاقی
مقاله سن منارک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ارتباط بلوغ با چاقی در دختران موضوع مورد اختلافی است. هدف مطالعه حاضر بررسی این موضوع در دختران سنین بلوغ در مشهد می باشد.
روش کار: تعداد ۱۳۰۰ دختر دانش آموز سالم ۱۱-۱۵ ساله شهر مشهد در مطالعه ای توصیفی مقطعی به روش خوشه ای دو مرحله ای از مدارس دولتی درسال ۱۳۸۶ بررسی شدند. اطلاعات دموگرافیک و تن سنجى (قد و وزن) و سن بروز منارک (افراد بالغ )و دریافت غذایی با تکمیل یک یادآمد ۲۴ ساعته (۲۱۶ نفر) و پرسشنامه عادات غذایی (۲۳۰ نفر) به دست آمد. BMI بین صدک ۸۵ و ۹۵ به عنوان اضافه وزن و£BMI صدک ۹۵ به عنوان چاقی (بر اساس صدک های BMI سن و جنس جمعیت مرجع (WHO درنظر گرفته شد. براى محاسبات آماری از روش های تحلیل بقا، تی مستقل، من ویتینی، کای دو، ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده گردید.
نتایج: شیوع اضافه وزن و چاقی به ترتیب ۱۱۵% و ۱۰۳% بود. ۶۳% افراد با میانگین سن منارک ۰۰۶ ± ۱۳ سال تجربه منارک داشتند. BMI با بروز و سن منارک رابطه داشت (به ترتیب r=0.33 و r=-0.2، .(p<0.001
سن منارک در افراد داراى اضافه وزن و چاق ۰۰۷ ± ۱۲۲ سال و درافراد غیرچاق۰۰۷ ± ۱۳۱ سال بود.(p<0.001) دختران دارای اضافه وزن و چاق نسبت به سایرین صبحانه کمتر و میان وعده های بیشتر مصرف کرده بودند. در این گروه بسامد مصرف ماکارونی، بستنی، شیرینی ها، مغزها، چیپس و نوشابه های صنعتی بیشتر بود.
نتیجه گیری: چاقی در دختران با سن پایین تر منارک در ارتباط است. الگوی کیفی غذای مصرفی در این افراد در مقایسه با دختران دارای BMI طبیعی متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.