مقاله تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA :

مقاله تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۴۷ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: تعیین مناسب ترین الگوی توزیع تنش در روشهای فیکاسیون توسط پلاک قابل جذب پس از جراحی BSSRO به کمک FEA
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیکساسیون های قابل جذب
مقاله جراحی BSSRO ،FEA
مقاله تنش
مقاله استحکام اولیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: امروزه به دلیل عوارض ناشی از فیکساسیون بوسیله پیچ و پلاک های تیتانیومی در جراحی (finite element analysis) BSSRO استفاده از پلیمرهای قابل جذب به عنوان جایگزین مناسب مطرح شده است. از آنجایی که تحقیقات انجام شده در این زمینه کافی نبوده لزوم انجام این مطالعه به روش اجرا محدود (FEA) مشخص می گردد.
مواد و روش ها: این مطالعه به روش تجربی – آزمایشگاهی بر روی مدل بازسازی شده از فک پایین انسان در محیط نرم افزار ANsys و CATIA انجام شد. خط استئوتومی در جراحی BSSRO بر روی مدل ساخته شده اعمال گردید. سپس بارگذاری هم جهت با نیروی اکلوژن و تحت نیروهای ۷۵ نیوتن و ۱۳۵ نیوتن و ۶۰۰ نیوتن صورت گرفت. الگوی توزیع تنش در فیکساسیون توسط مینی پلیت قابل جذب چهارسوراخه، مینی پلیت قابل جذب دوسوراخه و Parallel Miniplate توسط نرم افزار ANsys مورد مقایسه و آنالیز غیرخطی مکانیکی قرار گرفته.
یافته ها: در بین روشهای مدل سازی شده فیکساسیون توسط پارالل مینی پلیت حداکثر استحکام اولیه را دارا می باشد. روش پلاک چهارسوراخه قابل جذب نیز می تواند ضمن تامین استحکام کافی، تروما و هزینه کمتری را هم به بیمار وارد نماید. روش پلاک دوسوراخه قابل جذب تحت نیروی ۶۰۰ نیوتن نمی تواند استحکام موردنیاز را تامین نماید.
نتیجه گیری: پیچ و پلاک های قابل جذب با ترکیب پلیمری: پلی گلایکولیک اسید و D و L پلی لاکتید اسید می توانند استحکام اولیه قابل قبولی را در جراحی BSSRO تامین نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.