مقاله متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف»


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف» دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف» :

مقاله متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در زبان و ادبیات عربی (مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه ۷۳ تا ۹۶ منتشر شده است.
نام: متناقض نما در شعر معاصر عربی بر اساس شعر «محمود درویش»، «امل دنقل» و «سعدی یوسف»
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله متناقض نما
مقاله تصاویرپارادوکسی
مقاله آشنایی زدایی
مقاله شعرمعاصر عرب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از انواع آشنایی زدایی در زبان انتخاب بیان پارادوکسی است که علمای بلاغت ما آن را نشناخته و جزو تضاد به شمار آورده اند.گرچه در ادب عربی از دیرباز متناقض نما به کار رفته است، اما به عنوان ترفندی شاعرانه در کتاب های صناعات شعری نیامده و شاعران از طریق ادبیات غرب با آن آشنا شده اند. پارادوکس در زبان شعر معاصر عرب در دو ساختار نحوی و معناشناختی شکل می گیرد. پارادوکس از جهت دوسویه آن دو قسم است: یکی پارادوکس نزدیک و دیگر پارادوکس دور.دو طرف متناقض در تصویر پارادوکسی مانند دو تیغه قیچی اند که ذهن معتاد به امور عادی را می گزند. هرچه فاصله میان دوسویه کمتر باشد بر بلاغت سخن افزوده می شود و پایه و مایه سخن بالاتر می رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.