مقاله برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه :
مقاله برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: برآورد تراکم دیاتومه های آب های ساحلی خلیج فارس حد فاصل خورتیاب تا بندر لنگه
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب های ساحلی
مقاله تراکم
مقاله تنوع
مقاله خلیج فارس
مقاله دیاتومه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تراکم دیاتومه ها در آب های ساحلی خلیج فارس در استان هرمزگان، حد فاصل خور تیاب تا بندر لنگه، از آبان ۱۳۸۲ تا مهر ۱۳۸۳ در پنج ترانسکت شامل خورتیاب، اسکله شیلات بندرعباس، اسکله نفتی بندر عباس، بندر خمیر و بندر لنگه برآورد گردید. در هر ترانسکت سه ایستگاه و در هر ایستگاه از سه عمق (سطح، ۲ و ۵ متر) با بطری روتنر نمونه برداری انجام شد. در این بررسی، ۴۰ جنس دیاتومه شناسایی شد و جنس های Pleurosigma, Thalassionema, Nitzschia به عنوان جنس های غالب شناخته شدند. بیشترین تنوع دیاتومه ها با ۳۹ جنس در پاییز و کمترین آن با ۲۸ جنس در بهار مشاهده شد. میانگین تراکم سالیانه دیاتومه ها در این تحقیق ۲۰۰۴ سلول در لیتر بود و حداکثر تراکم دیاتومه ها در تابستان (۴۰۸۰ سلول در لیتر) و حداقل آن در بهار (۱۹۱۴ سلول در لیتر) مشاهده شد. در برآورد تراکم دیاتومه ها در ترانسکت های مختلف، بیشترین و کمترین مقادیر به ترتیب به اسکله شیلات بندرعباس و بندر خمیر تعلق داشت. بررسی تعداد دیاتومه ها در اعماق مختلف نشان داد که آنها در عمق ۵ متر نسبت به عمق ۲ متر و سطح از تراکم بیشتری برخوردار بودند، ولی این اختلاف معنیدار نبود (P<0.05). نتایج آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) و آزمونLSD نشان داد که تفاوت تراکم دیاتومه ها در فصول مختلف معنیدار نبوده (P>0.05) در حالی که تراکم آنها در مناطق مختلف اختلاف معنی داری داشت (P<0.05).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.