ساخت بدنه های متراکم نیترید سیلسیوم در زمینه شیشه- سرامیک باریم آلومینوسیلیکات به روش زینتر با پلاسمای جرقه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ساخت بدنه های متراکم نیترید سیلسیوم در زمینه شیشه- سرامیک باریم آلومینوسیلیکات به روش زینتر با پلاسمای جرقه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ساخت بدنه های متراکم نیترید سیلسیوم در زمینه شیشه- سرامیک باریم آلومینوسیلیکات به روش زینتر با پلاسمای جرقه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت بدنه های متراکم نیترید سیلسیوم در زمینه شیشه- سرامیک باریم آلومینوسیلیکات به روش زینتر با پلاسمای جرقه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ساخت بدنه های متراکم نیترید سیلسیوم در زمینه شیشه- سرامیک باریم آلومینوسیلیکات به روش زینتر با پلاسمای جرقه ای :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
از چالش های سرامیک های غیر اکسیدی ، زینترینگ سخت آن در حالت جامد است، زیرا نفوذ کم مواد کوالانسی باعث عدمچگالش خواهد شد .سرامیک نیترید سیلسیوم ، جزء سرامیک های نیتریدی است که دارای دو فاز و و است. فاز دما بالای دارایشرایط زینتر سخت تری نسبت به فاز است. خواص مکانیکی عالی این سرامیک ، مستلزم انجام استحاله به در حین زینتر ومورفولوژی میله ای شکل فاز است. در پژوهش حاضر ، کامپوزیت زمینه سرامیکی ۷۰ درصد حجمی نیترید سیلسیوم و ۳۰ درصدحجمی باریم آلومینوسیلیکات به روش پلاسمای جرقه ای در محدوده ی دمای ۱۸۰۰C 1600C ساخته شد. اثر دما و زمان را بر تف جوشی پودر نیترید سیلسیوم که دمای زینتر بالاتری دارد مورد مطالعه و بررسی قرار داده شد. نمونه های زینتر شده با این روش دارایدانسیته ۹۹/۹۷ درصد هستند. در آنالیز پراش اشعه X نمونه های زینتر شده فاز به مقدار زیاد و همچنین پیک های کوچکی از شیشه-سرامیک باریم آلومینوسیلیکات مشاهده شد. در این آنالیز،همچنین فاز آمورف و شیشه مشاهده اما هیچ فاز مشاهده نشد. جهتکریستاله کردن فاز آمورف زمینه کامپوزیتی، نمونه ای عملیات حرارتی شد. مورفولوژی دانه ها و میکروساختار با استفاده از آنالیزمیکروسکوپ الکترونی روبشی مشاهده شد و اثر دما و زمان زینتر بر ریزساختار مورد بحث قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که زمانزینتر کم در روش زینتر با جرقه پلاسما نه تنها باعث کامل شدن استحاله فازی به در پودرهای غنی از فاز میشود بلکه دانه های دارای مورفولوژی میله ای شکل هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.