بررسی موقعیت و ابعاد بازشو بر عملکرد دینامیکی قاب با دیوار برشی فولادی با نقطه تسلیم پایین موج دار به روش اجزا محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی موقعیت و ابعاد بازشو بر عملکرد دینامیکی قاب با دیوار برشی فولادی با نقطه تسلیم پایین موج دار به روش اجزا محدود دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی موقعیت و ابعاد بازشو بر عملکرد دینامیکی قاب با دیوار برشی فولادی با نقطه تسلیم پایین موج دار به روش اجزا محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی موقعیت و ابعاد بازشو بر عملکرد دینامیکی قاب با دیوار برشی فولادی با نقطه تسلیم پایین موج دار به روش اجزا محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی موقعیت و ابعاد بازشو بر عملکرد دینامیکی قاب با دیوار برشی فولادی با نقطه تسلیم پایین موج دار به روش اجزا محدود :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

دیوارهای برشی فولادی SSW برای گرفتن نیروهای جانبی زلزله و باد در ساختمان های بلند در سال های اخیر مطرح و مورد توجه قرار گرفته است. این پدیده نوین که در جهان به سرعت روبه گسترش می باشد در ساختمان های جدید و همچنین تقویت ساختمان های موجود به خصوص در کشورهای زلزله خیزی همچون آمریکا وژاپن بکارگرفته شده است که از سال ۱۹۷۰ در بسیاری از ساختمان های با اهمیت و بلند مرتبه بکار رفته است. همچنین این سیستم برای ساخت سازه ها و مقاوم سازی و تقویت ساختمان های قدیمی بکار می رود. در این تحقیق عملکرد و تاثیر گذاری صاف یا موج دار بودن دیوار برشی فولادی از جنس LYP بر رفتار سازه های فولادی با درنظر گرفتن موقعیت و ابعاد مختلف بازشو مورد سنجش و ارزی ابی قرار خواهد گرفت. برای بررسی تدثیر زاویه موج بر رفتار دیوار برشی، ابتدا زوایه موج ذوزنقه ای ۶۰ درجه مورد ارزیابی قرار می گیرد. سپس میزان اتلاف انرژی و انرژی کرنشی ایجاد شده در هر دو نوع دیواربرشی صاف و موج دار با درنظر گرفتن موقعیت و ابعاد مختلف بازشو تحت بارگذاری لرزه ای مقایسه خواهد شد. در ادامه مطالعه رفتار دیوارهای برشی موج دار ذوزنقه ای معادل با دیوار برشی موج دار مثلثی و دیوار برشی صاف مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین مطالعه ای به منظور استفاده از فولاد متعارف و فولاد با نقطه تسلیم پایین بر رفتار دیواربرشی انجام پذیرفت. در نهایت نتایج حاصل از بارگذاری دینامیکی بر میزان برش پایه، اتلاف انرژی و انرژی کرنشی بر روی این سیستم ها با هم مقایسه و یک حالت بهینه انتخاب خواهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.