مقاله تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان :

مقاله تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در جستارهای ادبی (مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه ۱۱۵ تا ۱۴۲ منتشر شده است.
نام: تاویل حکایت دو زاهد از تاریخ بیهقی بر اساس نظریه ژک لکان
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حیث خیالی
مقاله ساحت رمز و اشارت
مقاله حیث واقع
مقاله ژک لکان
مقاله تحلیل متن
مقاله ابن عمری
مقاله ابن سماک
مقاله هارون
مقاله تاریخ بیهقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله به بررسی تحلیلی شخصیتهای اصلی داستان «دو زاهد» با نگاهی بر آنچه لکان از ساختمان نفسانی آدمی ارایه می دهد، خواهیم پرداخت. ژک لکان وجود آدمی را به سه ساحت تقسیم می کند: «حیث خیالی» که همان دنیای جذابیتهای ظاهری و فریبندگی و فسون با عملکرد پرده پوشی نسبت به ضمیر ناآگاه، است؛ «ساحت رمز و اشارت» ساحت آرزومندی آدمی است که انقسام وجودی آدمی در آن مطرح می شود و «حیث واقع» که گویای آن است که ذات آدمی در ضمیر ناآگاه و در ماورای وجود اوست که لکان به این ماورا، عنوان «غیر» می دهد. برای تحلیل روانی شخصیتها تکنیکهای زبانی موجود در نثر و نحو جملات، مفید خواهد بود. زمینه اصلی داستان را سه شخصیت اصلی شکل می دهد که هر یک بر اساس ساحتی از نظریه لکان مورد بررسی قرار می گیرند. هارون الرشید نماینده حضور آدمی در ساحت رمز و اشارت است؛ یکی از دو زاهد (ابن عمری) در حیث خیالی و دیگری (ابن سماک) با توجه به نشانه های موجود در متن احتمالا فردی است که حیث واقع را تجربه کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.