مقاله بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی :

مقاله بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۱۶ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-rinse Self-conditioner براستحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استحکام باند برشی
مقاله آماده سازی مینا
مقاله گلس آینومر رزین مدیفاید
مقاله اسید پلی اکریلیک
مقاله No Rinse Self Conditioner

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در درمانهای ارتودنسی نامناسب بودن استحکام باند برشی اولیه براکتها در زمان ۳۰ دقیقه پس از انجام باندینگ منجر به دباند آنها و افزایش طول دوره درمان می شود. با توجه به وجود یک مورد گزارش از موفقیت آمیز بودن استحکام باند برشی در استفاده از No-Rinse Self-Conditioner و یگانه بودن آن و به منظور بررسی تاثیر آماده سازی مینا با No-Rinse Self-conditioner نسبت به اسید پلی اکریلیک ۱۰% بر استحکام باند برشی اولیه براکتهای فلزی ارتودنسی که با سمان گلس آینومر رزین مدیفاید نوری (RMGIC) باند شده اند، این تحقیق در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران در سال ۱۳۸۷ انجام شد.
مواد و روش ها: تحقیق به روش آزمایشگاهی بر روی ۶۰ دندان پرمولر سالم انسان انجام شد. نمونه ها به دو گروه بر حسب نوع آماده سازی (اسید پلی اکریلیک ۱۰% شاهد و No-Rinse Self-conditioner مورد) تقسیم شدند. باندینگ با گلس آینومر رزین مدیفاید انجام شد. نمونه ها داخل اکریل مانت شدند و پس از ۳۰ دقیقه با دستگاه Universal Testing Machine و سرعت۱mm/min دباند شدند. ادهزیو باقیمانده بر سطح مینا توسط استریومیکروسکوپ با بزرگنمایی ۲۰ مشاهده گردید.
یافته ها: استحکام باند برشی در گروه شاهد ۵۲۳± ۱۱۶۹مگاپاسکال و در گروه مورد ۴۵۸± ۱۰۷۲مگاپاسکال بود که این اختلاف با استفاده از آنالیزT-test به لحاظ آماری معنی دار نبود (P<0.4). آزمون دقیق آماری فیشر نشان داد که اختلاف بین ادهزیو باقیمانده بر سطح مینا در دو روش آماده سازی به لحاظ آماری معنی دار نمی باشد (P<0.9).
نتیجه گیری: No-Rinse Self-conditioner می تواند در کنار گلس آینومر رزین مدیفاید استحکام باند برشی کافی برای باندینگ براکتها فراهم کند و مراحل آماده سازی را سرعت بخشیده، حساسیت تکنیکی را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.