مقاله مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی :
مقاله مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۵۶ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه دقت دستگاه های توموگرافی Spiral با Linear در تعیین موقیت کانال دندانی تحتانی
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسپیرال توموگرافی
مقاله Linear توموگرافی
مقاله موقعیت کانال دندانی تحتانی
مقاله محدوده قابل قبول
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: در اعمال جراحی دقیق (مانند جراحی های ایمپلنت دندانی) تعیین موقعیت دقیق کانال دندانی تحتانی برای اجتناب از آسیب های وارده به اعصاب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف از مطالعه حاضر، مقایسه دقت دستگاه های Linear و Spiral توموگرافی در تعیین موقعیت کانال دندانی تحتانی می باشد.
مواد و روش ها:در این مطالعه توموگرافی اسپیرال و Linear در ۴ ناحیه متفاوت در سگمنت خلفی ۴ مندیبل توسط دستگاه Cranex tome multifunctiona x-ray و دستگاه Plane meca AC2000انجام گرفت. سپس مندیبلها از این ۴ ناحیه توسط دریل مخصوص برش خوردند. اندازه گیری ها بر روی توموگرامها و مندیبلهای خشک صورت گرفت. تفاوت مقادیر اندازه گیری شده با توموگرافی ها نسبت به موقیعت واقعی کانال دندانی تحتانی در داخل گروه ها با آزمون «ویلکاکسون» و بین دو گروه با آزمون«من- یو- ویتنی» مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: تحقیق روی تعداد ۱۶ نمونه انجام گرفته است، که موقعیت کانال دندانی تحتانی بر روی مندیبلهای خشک و توموگرامهای اسپیرال و Linear بررسی شده است. وقتی که میزان فواصل عمودی از بوردر فوقانی کانال ۲۸۸±mm13.8 بود، در توموگرافی %۷۵ Linear نمونه ها و در توموگرافی اسپیرال ۱۸۸% خارج از محدوده قابل قبول ±۰۵ mm بودند (p<0.005). وقتی که میزان فواصل عمودی از بوردر تحتانی کانال ۱۱۶±mm11.6 بود، در توموگرافی۷۵% Linear نمونه ها و در توموگرافی اسپیرال ۴۳۸% خارج از محدوده قابل قبول بودند .(p<0.06) وقتی که کمترین فاصله افقی۱۷۳± mm7.98بود، در توموگرافی Linear 50% نمونه ها و در توموگرافی اسپیرال۶۸۸ % خارج از محدوده قابل قبول بودند(p<0.3) .
نتیجه گیری:به نظر می رسد اسپیرال توموگرافی بهتر از توموگرافی Linear موقعیت کانال را برآورد می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.