مقاله مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ :

مقاله مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۶۴ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر طرح تراش Shoulder با Sloping shoulder بر روی Marginal fitness رستوریشن های P.F.M در روش الکتروفورمینگ
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله die ،Marginal fitness ،shoulder ،sloping shoulder ،eleccteroforming

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: اگر تطابق مارجین مناسب بین دندان و کراون وجود نداشته باشد بعلت خاصیت حلالیت، سمان در محیط دهان حل شده و موجب پوسیدگی دندان و شکست درمان می شود. مطالعات نشان داده که عوامل زیادی در ایجاد یک تطابق مارجین مطلوب دخالت دارند که از مهمترین آنها طرح تراش، نوع finishing line و روش آماده سازی کوپینگ فلزی می باشد. با اینکه طرح تراش Shoulder از نظر بیولوژیکی و زیبایی نسبت به طرح تراش Sloping shoulder مزیت هایی دارد ولی از لحاظ تطابق مارجینال سوالاتی در این خصوص مطرح است.
مواد و روشها: این مطالعه با طراحی تجربی بر روی ۲۰ نمونه انجام گرفت. دو طرح تراش Sloping shoulder و shoulder با مشخصات استاندارد بر روی یک دای برنجی تراش داده شدند. سپس قالب از دای استاندارد برای هر گروه با استفاده از ماده قالبگیری Panasil (ساخت کارخانه Kettenbach آلمان) تهیه گردید. قالب ها توسط گچ Type 4 (ولمیکس) ریخته شدند. مجموعه دای و سیم مسی روی آن در دستگاه الکتروفورمینگ نصب گردید و به قطب مثبت (آند) دستگاه وصل شد. مقدار طلای موردنیاز با توجه به سایز دای به اندازه یک پره مولر تنظیم شد. مراحل کار تا پایان الکتروفورمینگ بصورت کاملا اتوماتیک توسط دستگاه کنترل شد. سپس کوپینگ طلای بدست آمده را روی دای اصلی سوار کرده و آنرازیر میکروسکوپ الکترونی بررسی کردیم. نتایج حاصله توسط آزمون T-test مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: با توجه به داده های آماری میانگین gap در تراش Shoulder 24.42 میکرون و در تراش Sloping shoulder معادل ۱۳۲۴ میکرون بوده است. در مقایسه میانگین gap این دو گروه با توجه به عدد P-value اختلاف معنی دار بوده است.
نتیجه گیری: تطابق لبه در طرح تراش Sloping shoulder نسبت به Shoulder در روش الکتروفورمینگ بهتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.