مقاله بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان :

مقاله بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در مطالعات اوراسیای مرکزی از صفحه ۲۸ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: بررسی علت های شکست دولت برآمده از تحولات موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قرقیزستان
مقاله انقلاب رنگی
مقاله آمریکا
مقاله روسیه
مقاله رزا آتنبایوا
مقاله قربان بیک باقی یف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحولات اخیر در قرقیزستان و دیگر کشورهای آسیای مرکزی، برای ناظران سوال های زیادی ایجاد کرد و بحث در مورد علت های این حوادث از موضوع هایی است که توجه تحلیل گران زیادی را به خود جلب کرده است. هدف این مقاله، بررسی علت های موثر بر شکست دولت برآمده از تحولات سیاسی موسوم به انقلاب رنگی در قرقیزستان است، که منجر به انتقال قدرت از دولت قربان بیک باقی یف به دولت موقت، به رهبری رزا آتنبایوا شده است. مقاله در پاسخ به چرایی این شکست، نخست به بررسی مختصر پیشینه تاریخی این کشور می پردازد و سپس علت های این شکست را، به دو دسته داخلی (سیاسی، اقتصادی، فرهنگی) و بین المللی (سازمان های غیردولتی، آمریکا و روسیه) تقسیم کرده و در پایان به نقد و ارزیابی مباحث طرح شده پرداخته است. به هر حال درک واقع بینانه از علل این تحولات مستلزم به کارگیری رهیافتی چند علتی و نگرش جامع و کامل به این کشورها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.