مقاله معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران :

مقاله معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: معرفی فلور، شکل زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان منطقه ورسان در شهرستان آشتیان (استان مرکزی) ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلور
مقاله شکل زیستی
مقاله کوروتیپ
مقاله ورسان
مقاله آشتیان
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه ورسان، با مساحت حدود ۹۹۰ هکتار در شمال شهرستان آشتیان واقع شده است. ارتفاع منطقه از سطح دریا بین ۲۰۴۲ تا ۲۳۱۴ متر می باشد. مقدار بارندگی سالانه منطقه، ۳۳۳۱۱ میلی متر و متوسط دمای سالانه آن، ۱۱۵ درجه سانتیگراد است. هدف اصلی این پژوهش شناسایی گونه های گیاهی و معرفی فلور منطقه، تعیین شکل های زیستی گیاهان و پراکنش جغرافیایی آنها می باشد. به این منظور نمونه های گیاهی منطقه، در سال ۱۳۸۷ جمع آوری و با استفاده از فلورهای معتبر شناسایی، شکل های زیستی گونه ها تعیین و طیف زیستی منطقه ترسیم گردید. بر اساس اطلاعات بدست آمده از پراکنش جغرافیایی گونه های گیاهی و منابع: موجود، جایگاه منطقه از نظر جغرافیای گیاهی ایران مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۲۷۰ گونه در منطقه شناسایی شد که به ۳۷ تیره و ۱۳۹ جنس تعلق دارند. بیشترین غنای گونه ای در تیره های Asteraceae (۴۵ گونه)، Papilionaceae (۳۶ گونه)، Poaceae (۲۲ گونه) و Apiaceae (۱۹ گونه) دیده می شود. در بین گیاهان منطقه، همی کریپتوفیت ها با ۱۲۷ گونه (۴۷ درصد) فراوانترین شکل زیستی منطقه بوده و پراکنش ۲۰۱ گونه (۷۴۴۴ درصد) به ناحیه ایران – تورانی منحصر می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.