مقاله بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L) :

مقاله بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۵۶ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر امواج تلفن همراه بر جوانه زنی بذرها و تکوین دانه رست های باقلا (.Vicia sativa L)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امواج
مقاله باقلا
مقاله تکوین
مقاله تلفن همراه
مقاله جوانه زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش اثرات امواج تلفن همراه به عنوان یکی از مولدین امواج الکترومغناطیسی بر جوانه زنی و تکوین دانه رست های باقلا بررسی و با نمونه های شاهد مقایسه گردید. پس از قراردادن دانه ها در ظرف پتری، تلفن همراه روی سطح آن قرار داده شد و به وسیله تماس با تلفن دیگر فعال گردید. در این پژوهش از تلفن همراه Sony Ericsson مدل Z200 استفاده شد. بذرهای تحت تیمار به مدت ۱۴ روز، هر روز سه بار و هر بار ۱۰ دقیقه تحت تاثیر امواج تلفن همراه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که درصد جوانه زنی دانه ها، میانگین قطر ریشه، ساقه و میانگین قطر متازایلم ها در ساقه نمونه های تحت تیمار در مقایسه با نمونه های شاهد افزایش دارد. سلول های اسکلرانشیمی در ساقه نمونه های تحت تیمار رنگ پذیری بیشتری را نسبت به شاهد نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.