مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس :
مقاله استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زیتون (.Olea europaea L)
مقاله اولئوروپین
مقاله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
چکیده و خلاصهای از مقاله:
ترکیب های فنلی در میوه زیتون از عوامل مهم ارزیابی کیفیت روغن زیتون تصفیه نشده است. اولئوروپین به عنوان یک ترکیب مهم دارویی گیاه زیتون دارای اثر آنتی اکسیدانی و ضد ویروسی است. در این تحقیق به منظور بررسی میزان ترکیب اولئوروپین، برگ و میوه گیاه زیتون گونه (Olea europaea L.) از سه استان گیلان، تهران و فارس جمع آوری، نسبت به استخراج اولئوروپین با متانول و تعیین میزان آن توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اقدام گردید. میزان ترکیب اولئوروپین در نمونه برگ سه استان گیلان، تهران و فارس به ترتیب با ۳۹۲۱۷، ۳۳۶۶۵ و ppm 31311 در برگ زیتون (بهمن ماه) و در نمونه های میوه به ترتیب ۳۵۳۲۸، ۲۹۷۴۰ و ۲۱۵۶۳ ppm(تیرماه) محاسبه گردید. این مقادیر نشان دهنده تغییر در میزان این ترکیب در نمونه ها می باشد که به ترتیب، نمونه گیلان از بیشترین میزان اولئوروپین سپس تهران و در نهایت فارس از کمترین میزان برخوردار است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.