مقاله بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L :

مقاله بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۴۴ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع و تعیین فاصله ژنتیکی در ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره .Carthamus tinctorius L
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گلرنگ Carthamus tinctorius L
مقاله همبستگی و تجزیه کلاستر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) یکی از گیاهانی است که سازگاری بالایی به خشکی دارد و برای کشت در مناطق خشک و نیمه خشک مناسب است. در این آزمایش تعداد ۲۵ ژنوتیپ گلرنگ بهاره شامل ژنوتیپ های بومی ایرانی و ارقام خارجی در قالب یک طرح لاتیس ساده (۵×۵)، در سال زراعی ۱۳۸۴-۱۳۸۳ در منطقه کرج ارزیابی شدند. صفات مختلفی از جمله تعداد غوزه در بوته، تعداد دانه در غوزه، ارتفاع بوته، تعداد شاخه های فرعی، روز تا گلدهی، روز تا رسیدگی، درصد روغن، عملکرد دانه و روغن بررسی شد. نتایج نشان داد که بین ژنوتیپ ها از لحاظ همه صفات اختلاف معنی داری وجود دارد. بیشترین عملکرد دانه و روغن به I.L.111 و T.N.612-A تعلق داشت. عملکرد دانه با تعداد غوزه در بوته، تعداد شاخه های فرعی، روز تا گلدهی، بیوماس و عملکرد روغن همبستگی مثبت و معنی داری داشت. تجزیه کلاستر به روش وارد و فاصله اقلیدسی ۲۵ ژنوتیپ را در سه کلاستر گروه بندی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.