مقاله اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه :

مقاله اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه ۸ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: اثر مهاری میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم بر آنژیوژنز در پرده کوریوالانتوئیک جوجه
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنژیوژنز
مقاله میدان الکترومغناطیسی
مقاله جوجه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مهارآنژیوژنز از اهداف اصلی درمان سرطان و برخی بیماری ها محسوب می گردد. اثر میدان های الکترومغناطیسی بر جنبه های مختلف رشد و نموسلولی، نظیر تقسیم سلولی مورد مطالعه قرارگرفته است. در پژوهش حاضر نقش میدان الکترومغناطیسی با فرکانس ۵۰ هرتز بر مهار آنژیوژنز در پرده کوریوآلانتوئیک جوجه بررسی گردید.
مواد و روش کار: در این پژوهش تجربی تعداد ۶۰ عدد تخم مرغ نطفه دار Ross به طور تصادفی به چهار گروه مساوی شاهد، گروه آزمون یک (۱۰۰ گاوس)، گروه آزمون دو (۲۰۰ گاوس) و گروه آزمون سه (۳۰۰ گاوس)، تقسیم شدند. در روز دوم انکوباسیون روی تخم مرغ ها پنجره ای ایجاد و در روز هشتم، یک اسفنج ژلاتینی (حاوی آلبومین و محلول آگار در نرمال سالین و سرم جنینی گاو) به آن اضافه شد. در روز دهم انکوباسیون تخم مرغ های گروه های آزمون به دستگاه جوجه کشی متصل به سیستم مولد میدان الکترومغناطیس با فرکانس ۵۰ هرتز (شدت های ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰ گاوس) منتقل شدند. روز دوازدهم از تمام نمونه ها به کمک فتواسترئومیکروسکوپ تحقیقاتی عکس تهیه و تعداد و طول انشعابات عروقی روی پرده کوریوآلانتوییک به کمک نرم افزار Image J اندازه گیری شد. داده های کمی حاصل به کمک نرم افزار SPSS-15 و آزمون های آماری t و ANOVA در سطح P<0.05 تحلیل شد.
یافته ها: میانگین تعداد و طول انشعابات عروقی در گروه های آزمون یک و سه نسبت به شاهد تفاوتی نشان نداد (P>0.05) در حالی که میانگین تعداد (۲۹±۶۱۴) و طول انشعابات عروقی (۴۲۲۲±۵۹۶ سانتی متر) در گروه آزمون دو نسبت به میانگین تعداد (۳۹۶۲±۷۷۵) و طول انشعابات عروقی (۵۱۹۳±۷۷۵ سانتی متر) در گروه شاهد کاهش معنی داری نشان داد (P=0.01).
نتیجه گیری: میدان الکترومغناطیسی با فرکانس کم و شدت ۲۰۰ گاوس دارای اثر مهاری برآنژیوژنز در پرده کوریوآلانتوئیک جوجه است و تعداد و طول انشعابات عروقی را کاهش می دهد، لذا کاربری توام آن با روش های شیمی درمانی جهت درمان بیماری های مرتبط با آنژیوژنزمی تواند مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.