مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD :
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۸ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های .Agropyron cristatum (L.) Garetn با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الکتروفورز
مقاله تجزیه واریانس مولکولی
مقاله تجزیه خوشه ای
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله چندشکلی
مقاله Agropyron cristatum ،FST
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش، از نشانگر مولکولی چندشکلی قطعات تکثیر شده تصادفی (RAPD) DNA برای تعیین تنوع ژنتیکی ۱۰ جمعیت Agropyron cristatum (L.) Garetn. استفاده شد. قطعات چندشکلی بوسیله ۱۰ آغازگر اختیاری ۱۰ نوکلئوتیدی از میان ۵۰ آغازگر تولید گردید. در مجموع ۵۸ نوار چندشکل که دارای تکرارپذیری بالایی بودند، انتخاب و وارد محاسبات شدند. ضرایب تشابه ژاکارد بر اساس حضور و عدم حضور باندها محاسبه گردید. دامنه ضرایب تشابه از ۰۱۷ تا ۰۳۷ متغیر بود. بیشترین تشابه ژنتیکی بین جمعیت های ۷۸۴۴ (بافت) با ۳۰۲۹ (بجنورد) و کمترین تشابه ژنتیکی بین ۴۳۳۶ (کرمان) با ۴۰۵۶ (چادگان) و ۲۰۸ (اصفهان) با ۱۷۲۷ (گرگان) مشاهده شد. نتایج تجزیه واریانس مولکولی نشان داد که تنوع بین جمعیت ها و درون جمعیت ها معنی دار و از مجموع تنوع کل، سهم بین جمعیت ها و درون جمعیت ها به ترتیب ۱۳.۴۶و ۸۶۵۴ درصد بود. میانگین درجه تمایز ژنی ((FST=۰.۱۵ نشان داد که درصد بالایی از تنوع کل مربوط به تنوع درون جمعیت ها بود. تجزیه کلاستر با استفاده از ضرایب تشابه ژاکارد مبتنی بر روش ادغام بر حسب متوسط گروه ها (UPGMA) انجام گرفت و جمعیت ها در سه گروه مجزا قرار گرفتند. نتایج تجزیه به مولفه های هماهنگ اصلی به طور قوی نتایج تجزیه کلاستر را تایید کرد. گروه بندی جمعیت ها با استفاده از تجزیه کلاستر با الگوی جغرافیایی محل رویش آنها مطابقت زیادی نداشت ولی با نتایج مطالعات مورفولوژیکی که قبلا بر روی جمعیت ها انجام شده بود همخوانی خوبی داشت و با توجه به نتایج این تحقیق در شرایط آزمایش کنترل شده، نشانگرهای RAPD می توانند وسیله ای مناسب و موثر در ارزیابی تنوع ژنتیکی بین جمعیت های A. cristatum باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.