مقاله تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل :

مقاله تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۱۹ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: تجزیه اسانس و بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه مرزه (.Satureja bachtiarica (Bunge در استان اردبیل
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن اسانسی
مقاله مرزه (Satureja bachtiarica)
مقاله اثر ضدمیکروبی
مقاله استان اردبیل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جنس Satureja با نام فارسی مرزه، در ایران ۱۵ گونه گیاه علفی یک ساله و چند ساله دارد که ۹ گونه از آنها انحصاری هستند. در این پژوهش سر شاخه های هوایی و گلدار گیاه S. bachtiarica Bunge. در مرحله گلدهی از استان اردبیل جمع آوری گردید و پس از خشک شدن در محیط آزمایشگاه، به روش تقطیر با آب مورد اسانس گیری قرار گرفت. ترکیب های تشکیل دهنده اسانس ها با استفاده از کروماتوگرافی گازی تجزیه ای و گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) و محاسبه اندیس های بازداری، مورد شناسایی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مهمترین ترکیب های گیاه شامل کارواکرول (۲۶۴ درصد)، تیمول (۲۰۶ درصد)، لینالول (۱۴۱۹ درصد)، آلفا- ترپینن (۵۹۴ درصد)، میرسن (۳۵۶ درصد) و گاما- ترپینن (۲۳ درصد) می باشد. با توجه به خواص ضدمیکروبی ترکیب های فنلی تیمول و کارواکرول، اثرات ضدمیکروبی اسانس با روش دیسک دیفیوژن علیه چهار باکتری گرم مثبت Micrococcus loteus،Bacillus cereus،Bacillus subtilis و Staphylococcus areous و سه باکتری گرم منفیKellebsiella oxytoca, Kellebsiella pneumonia و Pseudomonas aeroginosa بررسی شد. نتایج نشان داد که اسانس گیاه مورد مطالعه دارای اثر ضدباکتریایی با درجات متفاوت علیه سویه های باکتری می باشد. ضمنا باکتری Pseudomonas aeroginosa به عنوان حساس ترین سویه و Bacillus subtiliss به عنوان مقاوم ترین سویه نسبت به اسانس و آنتی بیوتیک های بکار رفته شناخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.